Kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sortiment
Valuta / Språk
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Aktuellt just nu
Populärt / Nytt
Reklam

Presenter för företag

Företagspresenter
Hos oss hittar ni bra företagspresenter! Presenter som passar till personal, avtackningar och kunder m.fl. Vi har present- och julkorgar samt julklappar. Handla gärna i webbutiken eller kontakta oss per e-post, andreas.holmback(at)skicka1present.se eller per telefon. Om ni inte hittar det ni söker så kanske vi kan hjälpa er med det också. 

 

Present- och julkorgar
Vi har väldigt fina handgjorda korgar av torkade palmblad. Det är korgar av Wataki Watti-typ från Sri Lanka som vi fyller med kakor, nötter och Rättvisemärkt choklad m.m. efter era önskemål. Vill ni så lägger vi i information om rättvis handel och om producenterna i korgarna. Vi slår in korgarna i cellofan och ett rött band samt ordnar med transport till er eller till den ni önskar.

 

Korgarna har inflätade mönster i enfärgat eller är helt naturella. Vi har korgar i olika storlekar. Dom två vanligaste är en oval korg som är 27x20 cm och en rund med diametern 27 cm, storlekarna kan variera något.

"Dessa korgar är flätade av torkade palmblad och tillverkas av några kvinnogrupper på landsbygden söder om Colombo. Kvinnorna samlar in palmbladen, rengör, blötlägger och kokar dem mjuka för att sedan torka dem. En del blad färgas för att sedan torkas ytterligare en gång. Korgarna flätas därefter med olika mönster och färger. Kvinnorna hittar hela tiden på ny design och färgkombinationer. Ingen korg blir därför helt lik en annan." North & South

Vi har ett stort utbud av väldigt goda rättvist handlade produkter, varav många är Rättvisemärkta att fylla korgarna med.

                                                                         

          

       

             

 

 

 

        

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

             

                      

 

               

              

       

 

              

              

        

 

             

           

      

 

              

             

 Copyright © skicka1present.se Andreas Holmbäck